Wat zijn eenvoudige kassasystemen voor de detailhandel?

Als ondernemer heb je maar een doel: zoveel mogelijk van je producten / services verkopen. Misschien heb je op dit moment al een kassasysteem maar ben je niet helemaal tevreden of ben je startende ondernemer en besef je dat een goed werkend kassasysteem detailhandel een must is.

Waarschijnlijk realiseer je je dat een eenvoudig kassasysteem een wereld van verschil kan maken. Een realisatie die bij iedere ondernemer vroeg of laat land. Je hebt van alles aan je hoofd, tientallen zaken vragen je aandacht en hoe meer er geautomatiseerd kan worden hoe meer jij je kunt focussen op de belangrijke taken, zoals blije klanten.

Simpel en gebruiksvriendelijk

Het maakt niet uit wat voor type bedrijf jij hebt of wat voor type software / tool je gebruikt. Uiteindelijk wil je dat het goed werkt en daarmee bijdraagt aan het succes van je onderneming.

De kassa is het hart van je onderneming

Of we het nu hebben over een online of offline kassa, een kassa of kassasysteem is het hart van je onderneming. Als het bij de kassa niet lekker loopt, dan heeft dit direct invloed op de resultaten. Als klanten online of offline niet kunnen afrekenen dan verdien jij niks. Als de kassa op je website niet goed werkt, dan zal dat invloed hebben op je conversieratio. Zorg ervoor dat de basis dus goed staat, dan kun je vervolgens testen hoe je je conversieratio nog verder kunt optimaliseren.

Offline geldt, als afrekenen snel en soepel gaat heb jij meer tijd om andere klanten te helpen, je winkel op orde te houden en te focussen op andere zaken die er toe doen.

Continu in beweging

Op basis van de wensen en feedback van onze klanten werken wij voortdurend aan het optimaliseren van de offline en online winkelervaring van onze klanten. Wij zien een kassasysteem niet als product maar als service. Met andere woorden, als onze klanten iets missen of ergens tegenaan lopen dan nemen wij dit serieus.

Eenvoudig te koppelen

Inmiddels denk ik dat we ons punt hebben gemaakt, wij gaan voor gemak: een alles in een oplossing. Wij zijn van mening dat een ieder moet doen waar hij / zij goed in is. Om deze reden hebben wij besloten dat het makkelijk moet zijn om onze kassasystemen te koppelen aan tools en systemen van derden. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met bol.com, WooCommerce of Shopify.